Usluge daljinskog održavanja

Naša firma PC Max nudi visokokvalitetne usluge podrške i daljinskog održavanja kako bismo vam pomogli u održavanju vašeg računarskog sistema u vrhunskom stanju. Sa stručnim timom IT profesionalaca i bogatim iskustvom u industriji, mi smo tu da vam pružimo najbolju moguću podršku i rešenja.

Naša ponuda usluga podrške obuhvata širok spektar rešenja. Bez obzira da li se suočavate sa problemima u vezi sa hardverom, softverom, mrežom ili bilo kojim drugim IT pitanjem, naš tim je tu da vam pomogne. Bez obzira na veličinu vaše firme, možete se osloniti na nas za brzu i efikasnu podršku koja će minimizirati prekide u radu i obezbediti kontinuitet poslovanja.

Pored toga, pružamo i usluge daljinskog održavanja. Ova efikasna i praktična opcija omogućava nam da rešimo mnoge probleme i obavimo redovne provere i održavanje vašeg sistema bez potrebe za fizičkom intervencijom. Naš tim može pristupiti vašem računaru ili mreži na daljinu, što vam štedi vreme i novac.

Razlika između održavanja i servisa je važna i može biti od ključnog značaja za efikasno upravljanje vašim računarskim sistemom.

Održavanje se odnosi na rutinske aktivnosti koje se sprovode kako bi se osiguralo da vaš računarski sistem funkcioniše optimalno. To uključuje redovno ažuriranje sotivera, proveru i čišćenje hardvera, optimizaciju performansi, nadgledanje mreže i rešavanje manjih problema koji se mogu pojaviti.
Održavanje je preventivna mera koja ima za cilj sprečavanje kvarova i poboljšanje ukupne pouzdanosti sistema.

Sa druge strane, servis se fokusira na rešavanje konkretnih problema i kvarova koji se mogu javiti na vašem računarskom sistemu. To može uključivati popravku hardvera, rešavanje problema sa softverom, uklanjanje virusa i malware-a, oporavak podataka i slično. Servis je intervencijska mera koja se preduzima kada se problem već javio i zahteva brzo i efikasno rešenje.

Uz našu uslugu podrške i daljinskog održavanja, mi kombinujemo ove dve komponente kako bismo vam pružili sveobuhvatan pristup upravljanju vašim računarskim sistemom. Redovno održavanje će obezbediti da vaš sistem radi glatko i bez problema, dok ćemo vam pružiti i brzu i efikasnu podršku u slučaju da se pojave bilo kakvi problemi ili kvarovi.

Vaš računarski sistem je ključni deo vašeg poslovanja, stoga je važno imati pouzdanu podršku i održavanje. Sa PC Max-om kao partnerom, možete biti sigurni da će vaš sistem biti u sigurnim rukama, bez obzira da li vam je potrebno redovno održavanje ili hitan servis.

Kontaktirajte nas danas i dozvolite nam da vam pružimo vrhunsku uslugu podrške i daljinskog održavanja, kako biste imali miran um i mogli se fokusirati na svoje poslovanje.

Usluge daljinskog održavanja

Cenovnik usluga daljinskog održavanja

Prvi mesec je mesec upoznavanja, a posle toga vam nudimo dve opcije:
Godišnji ugovor – plaćanje mesečno
Godišnji ugovor – plaćanje godinu dana unapred

Usluge daljinskog održavanja podrazumevaju rešavanje svih softverskih problema.
Hardverski problemi ne spadaju u usluge daljinskog održavanja i pakete koje nudimo.
Dakle, ako je crkla grafika, onda je to servis, ali šta ukoliko samo menjate grafiku? Izlasci na teren podrazumevaju dijagnostikovanje eventualnih hardverskih problema čije otklanjanje ne spada u cenu mesečnog paketa daljinskog održavanja.