SERVIS RAČUNARA I LAPTOPOVA

PC Max je pouzdana i iskusna firma koja se bavi pružanjem usluga servisa računara, laptopova, serverskih računara i računarske periferije. Tim stručnjaka firme PC Max poseduje neophodno znanje, alat i veštine kako bi vam pružio najkvalitetniju uslugu u najkraćem mogućem roku.

Naša strast prema tehnologiji i briga o klijentima je ono što nas čini posebnim. Mi razumemo da vam računari i laptopovi nisu samo mašine, već su vaši alati za posao i sredstva za komunikaciju sa svetom. Zbog toga smo uvek spremni da vam pomognemo, bilo da se radi o velikom ili malom problemu.

Za nas ne postoji nešto što je nemoguće popraviti. Postoji samo pitanje da li je to ekonomski isplativo?

Servis laptopova

Znamo koliko je važno da vaš laptop uvek radi besprekorno, posebno ako ste stalno u pokretu i zavise od svog računara za posao ili lične potrebe. Kada se suočite sa problemom na svom laptopu, to može da predstavlja veliki stres i prekid u vašem radu. Zato smo tu da vam pomognemo da vaš laptop bude u najboljem mogućem stanju.

Bilo da li se radi o oštećenju hardvera ili softvera, naši stručnjaci će brzo i efikasno dijagnostikovati problem i pružiti vam najbolje rešenje bez obzira na brend i model laptopa.

Postoji mnogo različitih kvarova koji mogu uticati na rad laptopova. Neki od najčešćih problema sa laptopovima uključuju:

Problemi sa baterijom: baterije se nakon vremena troše i njihov kapacitet opada, što može dovesti do toga da vaš laptop neće biti u mogućnosti da se napuni i radi bez punjača. U tom slučaju vreme je za zamenu baterije.

Problemi sa ekranom: oštećeni ekran može biti frustrirajući za korisnike i može uticati na vizuelno iskustvo. Ovo može uključivati mrlje na ekranu, linije na ekranu ili potpuni gubitak slike.

Prekomerno zagrevanje: prekomerno zagrevanje laptopa može biti problem ako ventilatori ne rade dobro, ili ako prašina blokira protok vazduha kroz kuler. To može dovesti do isključivanja ili problema sa performansama.

Problemi sa tastaturom: kvarovi tastature najčešće se ispoljavaju tako što neki tasteri ne funkcionišu, tasteri se zaglave, tastatura ne reaguje ili se pogrešni karakteri pojavljuju na ekranu.

Problemi sa hard disc-om ili ssd-om: ukoliko dolazi do iznenadnog restartovanja računara praćenog “plavim ekranom” ili vam se računar čini sporijim nego inače može biti da je došlo vreme za zamenu hard diska ili ssd-a.

Problemi sa softverom: kvarovi softvera mogu uključivati problem sa operativnim sistemom, virusima ili zlonamernim softverom, problem sa drajverima, aplikacijama i drugo.

Problemi sa konektorima: konektor za napajanje, usb ili mrežu mogu biti oštećeni ili se mogu odvojiti od matične ploče, čime onemogućavaju normalno funkcionisanje laptopa.

Navedeni problemi su samo neki od najčešćih kvarova laptopova. Uz stručnu pomoć naših tehničara, ovi problemi mogu biti brzo i efikasno rešeni.

Zato, ako imate bilo kakvih problema sa vašim laptopom, ne oklevajte da nas kontaktirate već danas. Naši stručnjaci su tu da vam pruže najbolje moguće rešenje.

Servis računara

U današnjem digitalnom dobu, računari su postali neizostavan deo našeg svakodnevnog života. Bez obzira da li koristite računar za posao, studiranje, zabavu ili komunikaciju, važno je da on uvek radi bez problema. Međutim, čak i najkvalitetniji računari mogu se susresti sa kvarovima ili performansama koje zaostaju.

PC Max nudi sveobuhvatne usluge servisa računara koje obuhvataju dijagnostiku kvarova, popravku hardvera, rešavanje softverskih problema, čišćenje kulera, nadogradnju komponenti, zamenu delova i još mnogo toga. Naš tim iskusnih tehničara i stručnjaka pruža profesionalnu i pouzdanu uslugu koja vam omogućava da se vratite brzo i bezbedno na rad sa vašim računarom.

Naši usluge popravke računara uključuju, ali nisu ograničene na:

Čišćenje kulera i zamena termalne paste: kada se ventilatori računara zaprljaju, to može dovesti do prekomernog zagrevanja koje može uticati na performanse računara. Najčešće rešenje je čišćenje kulera i ventilatora kao i zamena dotrajale termalne paste.

Zamena i nadogradnja RAM memorije: RAM memorija je ključna za performance računara i ako vaš računar radi sporo ili se često zamrzava, možda je potrebno nadograditi ili zameniti RAM memoriju.

Zamena i nadogradnja hard diska ili SSD-a: hard diskovi i SSD-ovi su vitalni delovi vašeg računara. Ako imate problema sa hard diskom, može doći do gubitka podataka ili problema sa radom računara. Zato je bitno na vreme reagovati i podatke prebaciti ili klonirati na novi hard disk ili ssd.

Popravka ili zamena napajanja: ako se vaš računar ne uključuje ili se uključuje i odmah isključuje, to može biti problem sa napajanjem. Kako bi se sprečilo da neispravno napajanje izazove dalja oštećenja računarskih komponenti najčešće se preporučuje zamena.

Popravka matične ploče: kada vaš računar prestane da radi, to može biti problem sa matičnom pločom. Procenićemo da li je moguće izvršiti popravku matične ploče ili preporučiti zamenu ukoliko je to potrebno.

Popravka i zamena grafičke kartice: Ako vaš računar ima problema sa grafikom, možda ćete primetiti probleme sa prikazom slike, probleme sa performansama rendera u zahtevnim grafičkim programima ili prilikom igranju igara. U nekim slučajevima, grafička kartica može potpuno da prestane da radi, što dovodi do crnog ekrana ili neispravnog prikaza slike. Ako je vaša kartica neispravna ili ne može više da zadovolji vaše potrebe, mi vam možemo pomoći da pronađete rešenje. U zavisnosti od vaših potreba, možemo vam preporučiti najbolju opciju za popravku ili zamenu kartice, uključujući i nadogradnju na noviji i moćniji model.

Problemi sa softverom: kvarovi softvera mogu uključivati problem sa operativnim sistemom, problem sa drajverima, aplikacijama, sertifikatima i drugo.

Otklanjanje problema sa virusima ili zlonamernim softverom: virusi i zlonamerni softveri mogu oštetiti vaš računar i ugroziti sigurnost vaših podataka. Naši stručnjaci će izvršiti potpunu analizu vašeg računara i ukloniti sve viruse i zlonamerni softver. Takođe smo tu da vam pomognemo da izaberete antivirusnu žaštitu u skladu sa vašim potrebama.

U PC Max-u koristimo samo najkvalitetnije delove i opremu kako bismo Vam pružili vrhunski servis i osigurali najbolji kvalitet usluge.

Naša stručnost, brza usluga i konkurentne cene čine nas idealnim izborom za servis vašeg računara. Ne gubite vreme sa nefunkcionalnim računarima, već nas kontaktirajte danas i dozvolite nam da vam pomognemo da vaš računar bude u najboljem mogućem stanju.

Serveri

Serverski računari su vitalni deo infrastrukture svake moderno organizovane kompanije. Oni omogućavaju brz pristup podacima, sigurnost informacija i kontinuiran rad vaših online aplikacija i servisa. Međutim, serverski sistemi su kompleksni i zahtevaju posebno znanje i veštine za održavanje i popravku.

U PC Max-u, naš tim stručnjaka ima duboko razumevanje serverskih tehnologija i iskustvo u radu sa različitim vrstama serverskih sistema. Bez obzira na veličinu vaše infrastrukture, mi vam pružamo sveobuhvatne usluge za održavanje, popravku i nadogradnju serverskih računara.

Naša usluga servisa serverskih računara obuhvata:

Dijagnostiku i popravku: Naši iskusni tehničari koriste najnovije alate i tehnike za identifikaciju i rešavanje problema sa serverskim hardverom i softverom. Bez obzira da li se suočavate sa hardverskim kvarom, problemom sa mrežnom konekcijom ili nestabilnošću sistema, mi smo tu da vam pomognemo.

Nadogradnju i optimizaciju: Kako tehnologija napreduje, vaš serverski sistem takođe treba da se prilagodi zahtevima rastućeg poslovanja. Naši stručnjaci će vam pomoći u identifikaciji potreba za nadogradnjom hardvera ili softvera, kako biste dobili maksimalne performanse i efikasnost.

Sigurnost i zaštita: Serverski računari često sadrže osetljive podatke i informacije o poslovanju. Stoga, obezbeđivanje sigurnosti vašeg serverskog okruženja je od najveće važnosti. Naši stručnjaci će implementirati najbolje prakse i rešenja za zaštitu vašeg sistema od pretnji i obezbediti sigurnosne kopije podataka kako biste bili spremni za svaku eventualnost.

Redovno održavanje i monitoring: Kako biste izbegli neplanirane prekide rada i smanjili rizik od kvarova, redovno održavanje serverskih računara je ključno. Naš tim će se brinuti o rutinskom održavanju, ažuriranju softvera i monitoringu performansi kako biste imali miran san.

U PC Max-u se ponosimo svojom stručnošću, brzom reakcijom i pružanjem pouzdane usluge za servis serverskih računara. Bez obzira na veličinu i složenost vaše serverske infrastrukture, mi smo tu da vam pomognemo u održavanju optimalne radne snage i pouzdanosti vašeg serverskog sistema. Kontaktirajte nas danas i prepustite svoje serverske potrebe u sigurne ruke našeg tima stručnjaka.

Računarska periferija

Računarska periferija čini važan deo vašeg radnog okruženja, omogućavajući vam da efikasno koristite svoj računar i ostvarite visok nivo produktivnosti. Međutim, periferni uređaji mogu se pokvariti ili iskusiti probleme tokom vremena korišćenja.

U PC Max-u, naš tim stručnjaka je specijalizovan za servisiranje različitih vrsta računarske periferije, uključujući tastature, miševe, štampače, skenere, monitore, zvučnike, web kamere i druge uređaje. Bez obzira na vrstu kvara ili problem koji imate, mi smo tu da vam pružimo efikasno rešenje.

Naša usluga servisa računarske periferije obuhvata:.

Popravku i zamenu delova: Naši stručnjaci će brzo identifikovati kvarove i defekte na vašim perifernim uređajima i pružiti vam odgovarajuće rešenje. Bilo da je potrebna zamena tastature, miša, monitora ili drugih delova, možete se osloniti na nas da to uradimo profesionalno i efikasno.

Rešavanje softverskih problema: Pored hardverskih kvarova, može se javiti i problem sa softverom koji utiče na funkcionalnost vaših perifernih uređaja. Naši stručnjaci su vešti u rešavanju softverskih problema, uključujući instaliranje i ažuriranje drajvera, rekonfigurisanje postavki i otklanjanje kompatibilnosti.

Čišćenje i održavanje: Redovno čišćenje i održavanje perifernih uređaja ključno je za njihov dugovečan rad. Naš tim će se pobrinuti za detaljno čišćenje tastatura, miševa, štampača i drugih uređaja kako bi se uklonile nečistoće i poboljšala njihova performansa.

Saveti i nadogradnje: Ukoliko želite poboljšati svoje radno iskustvo ili unaprediti funkcionalnost vaših perifernih uređaja, naši stručnjaci će vam pružiti savete i predloge za nadogradnju. Bez obzira da li želite nadograditi tastaturu, miš ili zvučnike, mi ćemo vam pomoći da pronađete najbolje rešenje koje odgovara vašim potrebama.

Bez obzira na vrstu problema koji imate, možete se osloniti na nas da pružimo efikasno rešenje i obezbedimo da vaši periferni uređaji rade besprekorno. Kontaktirajte nas danas i prepustite svoju računarsku periferiju u sigurne ruke našeg tima stručnjaka.