Usluge daljinskog održavanja

Kako daljinsko održavanje može da pomogne Vašem poslovanju?

Potrebno Vam je daljinsko održavanje računara? PC Max je lider u pružanju tih usluga. Naš tim sastoji se od iskusnih IT profesionalaca koji su spremni da vam pruže podršku u svakom trenutku, osiguravajući da vaš računarski sistem radi bez prekida. Bez obzira na veličinu vaše firme, možete se osloniti na nas za brzu i efikasnu podršku koja će obezbediti kontinuitet poslovanja.

Koristeći najnovije tehnologije, omogućavamo daljinski pristup i daljinsko održavanje vaših računara. To smanjuje potrebu za fizičkim intervencijama i smanjuje vreme potrebno za rešavanje problema. Naše usluge daljinskog održavanja računara su dizajnirane da budu fleksibilne i prilagođene vama, pružajući vam tačno ono što je vama potrebno za održavanje optimalne performanse vašeg IT sistema. Bilo da je reč o redovnom održavanju, ažuriranju softvera, dijagnostici problema ili hitnim intervencijama, naš tim je tu da vam pomogne.

Daljinsko održavanje računara je postao osnov IT podrške, pružajući mogućnost efikasnog upravljanja i održavanja širokog spektra računarskih sistema na daljinu. PC Max se ističe u ovoj oblasti, nudeći pouzdane usluge daljinskog održavanja racunara koje su prilagođene potrebama, kako malih, tako i velikih firmi. Naše iskustvo i stručnost omogućavaju nam da brzo identifikujemo i rešimo probleme. Naš cilj je da pružimo ne samo tehničku podršku, već i mir uma, znajući da imate pouzdanog IT partnera u Vašem timu.

Usluge daljinskog održavanja

Koja je razlika između daljinskog održavanja i servisa?

Sada se postavlja pitanje, koja je razlika? Daljinsko održavanje ili servis računara?

Razlika između održavanja i servisa je važna i može biti od ključnog značaja za efikasno upravljanje vašim računarskim sistemom.

Održavanje se odnosi na rutinske aktivnosti koje se sprovode kako bi se osiguralo da vaš računarski sistem funkcioniše optimalno. To uključuje redovno ažuriranje softvera, proveru i čišćenje hardvera, optimizaciju performansi, nadgledanje mreže i rešavanje manjih problema koji se mogu pojaviti.
Održavanje je preventivna mera koja ima za cilj sprečavanje kvarova i poboljšanje ukupne pouzdanosti sistema.

Sa druge strane, servis se fokusira na rešavanje konkretnih problema i kvarova koji se mogu javiti na vašem računarskom sistemu. To može uključivati popravku hardvera, rešavanje problema sa softverom, uklanjanje virusa i malware-a, oporavak podataka i slično. Servis je intervencijska mera koja se preduzima kada se problem već javio i zahteva brzo i efikasno rešenje.

Mi kombinujemo dve komponente – daljinsko održavanje računara i uslugu podrške, kako bismo vam pružili sveobuhvatan pristup upravljanju vašim računarskim sistemom. Redovno održavanje će obezbediti da vaš sistem radi glatko i bez problema, dok ćemo vam pružiti i brzu i efikasnu podršku u slučaju da se pojave bilo kakvi problemi ili kvarovi.

Odaberite PC Max za brze I efikasne usluge daljinskog održavanja računara koje će vam pomoći da ostanete korak ispred u svetu koji se neprestano menja. Kontaktirajte nas danas da saznate više o tome kako možemo podržati vaše poslovanje i doprineti njegovom rastu i uspehu.

Cenovnik usluga daljinskog održavanja

Prvi mesec je mesec upoznavanja, a posle toga vam nudimo dve opcije:
Godišnji ugovor – plaćanje mesečno
Godišnji ugovor – plaćanje godinu dana unapred

Upload Image...
Upload Image...
Upload Image...
Upload Image...
Upload Image...
Upload Image...

Usluge daljinskog održavanja podrazumevaju rešavanje svih softverskih problema.
Hardverski problemi ne spadaju u usluge daljinskog održavanja i pakete koje nudimo.
Dakle, ako je crkla grafika, onda je to servis, ali šta ukoliko samo menjate grafiku? Izlasci na teren podrazumevaju dijagnostikovanje eventualnih hardverskih problema čije otklanjanje ne spada u cenu mesečnog paketa daljinskog održavanja.

Vaš partner u svetu tehnologije

PC Max