Serviser šrafi šrafcigerom m.2 ssd disk na matičnu ploču

Prodaja i sklapanje računara

PC Max je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji i sklapanju računara. Naš stručni tim će vam pomoći da odaberete pravi računar za vaše potrebe, bilo da ste student, poslovni korisnik ili gejmer, a ukoliko sklapamo računar od komponenti kupljenih kod nas, sklapanje računara je potpuno besplatno!

Nudimo široku paletu proizvoda, uključujući desktop računare, laptopove, tablete, monitore, periferije i još mnogo toga.

Prodaja računara u PC Max-u je okrenuta kvalitetu prvenstveno. Ne želimo da budemo najjeftiniji na tržištu jer to uvek znači značajan gubitak na kvalitetu.

Komponente koje prodajemo ili ugrađujemo u računare koje proizvodimo su isključivo svetski poznatih proizvođača koji imaju tradiciju i povoljne uslove garancije.

Pored prodaje računara, nudimo i uslugu sklapanja računara po meri, a za komponente kupljene kod nas sklapanje računara je potpuno besplatno!

Naš tim će vam pomoći da izaberete odgovarajuće komponente i da vaš računar bude savršeno prilagođen vašim potrebama.

PC Max je kompanija koja stoji iza svojih proizvoda. Nudimo garanciju na sve računare i obezbeđujemo brzu i kvalitetnu tehničku podršku.

 

Vaš partner u svetu tehnologije

PC Max