Crno beli blago transparentni prikaz tima ljudi u poslovnom okruženju

O NAMA

Pre svakog posla dobro je da se prvo upoznamo

PC Max je osnovan 2003. godine sa idejom da pruža usluge servisa računara i prateće opreme. Naš tim čine profesionalci iz oblasti računarske tehnike sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu.

PC Max se ističe kao vaša prva destinacija za visokokvalitetne proizvode i usluge. Naša posvećenost pružanju najnovijih tehnoloških inovacija uz istovremeno održavanje izvanredne korisničke podrške čini nas ključnim igračem u vašem poslovanju.

Poslovna politika PC Max-a je da treba izaći u susret svakom klijentu i zadovoljiti njegove potrebe iz oblasti računarske tehnike i softvera bez obzira koliko on bio specifičan.

PC Max se bavi i poslovima vezanim za računarske mreže i to sistemom “ključ u ruke”, počevši od projektovanja, preko montaže i puštanja u rad, do održavanja (u garantnom roku i van njega). Ova ponuda je posebno interesantna malim i srednjim preduzećima koja imaju potrebu za pouzdanim sistemima, kao i pouzdanim partnerom za održavanje tih sistema.

Sa našim širokim asortimanom proizvoda, uključujući računarsku opremu, softver, periferne uređaje i mrežnu opremu, PC Max je vaša sveobuhvatna destinacija za sve IT potrebe. Bez obzira da li ste pojedinac koji traži savršeno prilagođen računar ili kompanija koja teži optimizaciji IT infrastrukture, naš tim stručnjaka vam stoji na raspolaganju.

U mogućnost smo da ponudimo i održavanje sistema instaliranih od strane drugih firmi po principu ugovora o održavanju računara i računarskih mreža. Za klijente sa specifičnim potrebama u mogućnosti smo da odgovorimo i na vrlo visoke zahteve vezano za vreme odziva na intervenciju od samo jedan sat u slučaju hitnih potreba (samo u Beogradu, a uskoro i na teritoriji Srbije).

Naša misija je olakšati vaš put ka digitalnom uspehu, pružajući vam najnovije tehnološke trendove uz stručno vođstvo i podršku. Pozovite nas danas i otkrijte zašto je PC Max prvi izbor za sve vaše IT potrebe.

Vaš partner u svetu tehnologije

PC Max