PC Max

Servis i prodaja računara, računarske opreme i periferija

Projektovanje i postavljanje računarskih mreža

Projektovanje i instalacija sistema video-nadzora

Web dizajn i programiranje

Tel /Fax: 011/344-66-39
E-mail: office@pcmax.rs

O Nama

PC Max je osnovan 2003. godine sa idejom da pruža usluge servisa računara i prateće opreme.

Godine 2007. smo počeli da radimo i sisteme elektronskog obezbeđenja, a 2009. godine je počelo sa radom i softversko odeljenje.

Tim ljudi koji rade u PC Max-u čine profesionalci iz oblasti računarske tehnike sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu.

Poslovna politika PC Max-a je da treba izaći u susret svakom klijentu u zadovoljenju njegovih potreba iz oblasti računarske tehnike, sistema obezbeđenja i softvera bez obzira koliko on bio specifičan.

PC Max se bavi i poslovima vezanim za računarske mreže, sistema obezbeđenja i to sistemom ključ u ruke, počevši od projektovanja, preko montaže i puštanja u rad, do održavanja (u garantnom roku i van njega).

Ova ponuda je posebno interesantna malim i srednjim preduzećima koja imaju potrebu za pouzdanim sistemima i pouzdanim partnerom za održavanje tih sistema.

PC Max se trudi da ponudi najkvalitetniju opremu i uslugu u toku projektovanja i instalacije celokupnih sistema kao i tokom korišćenja istih.

U mogućnost smo da ponudimo i održavanje sistema instaliranih od strane drugih firmi po principu ugovora o održavanju računara, računarskih mreža i sistema obezbeđenja. Za klijente sa posebnim potrebama u mogućnosti smo da odgovorimo i na vrlo visoke zahteve vezano za vreme odziva na intervenciju od samo jedan sat u slučaju hitnih potreba (samo u Beogradu, a uskoro i na teritoriji Srbije).